Het ontwikkelplatform
waarbij de content centraal staat

Alle content onder controle


Caret is een van de eerste Nederlandse ontwikkelplatformen waarbij content centraal staat. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van content management met een uitgebreid en uitvoerig getest platform als resultaat. Een resultaat dat iedere dag wordt uitgebreid en verfijnd door vragen en wensen uit de markt, maar ook door de snelle technologische ontwikkelingen. Modular content is een van die laatste ontwikkelingen die samen met de filosofie om als gebruiker alle content centraal te kunnen beheersen het Caret platform uniek maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden die Caret kan bieden?
Aarzel niet en neem contact met ons op.
Content centraal Content centraal

Content centraal

Caret is de centrale bron van alle online content. Content voor een (responsive) website, Facebook pagina, iOS of Andoid App, extranet, webshop of andere kanalen kan beheerd, geïmporteerd en gedistribueerd worden vanuit het platform. Hierbij is flexibiliteit het sleutelwoord. Zelfs bij uitzonderingen kunnen er koppelingen worden gerealiseerd op basis van bijna iedere extern bereikbare bron zoals bijvoorbeeld XML, CSV en RSS. Alle controle vanuit een systeem zonder restricties voor de gebruiker en met alle vrijheid bij de implementatie.
Intuïtief

Intuïtief

De Content Management schil op het platform is generiek en werkt intuïtief. Hierbij wordt er continue gekeken naar de wensen van gebruikers en de laatste technische ontwikkelingen welke samen resulteren in een ultieme gebruikerservaring. Naast de ruime standaard functionaliteiten kan er bij de implementatie gekozen worden voor een beheersomgeving die op maat is ontwikkeld. Het uitgangspunt is dat iedere gebruiker met het grootste gemak de content kan creëren en beheren, zonder te beschikken over enige technische kennis.

Veilig Veilig

Veilig

Caret geeft volledige controle bij de toegang tot gepubliceerde content op extranet omgevingen en klantenportals. Daarnaast kunnen developers, webmasters en content beheerders rechten toegekend krijgen die specifiek op hun functie en verantwoordelijkheden toegesneden zijn.
Het platform is een closed-source systeem waarbij nieuwe features gefaseerd en uitgebreid getest worden ingevoerd. Hiermee is de veiligheid van de content en het functioneren van het platform gegarandeerd. Het uitgebreide back-up beleid van de content en een redundant systeem zorgen dat alle aspecten van de beveiliging zijn afgedekt.
Zoekmachine Zoekmachine

Zoekmachine

De output van het platform is zeer zoekmachine vriendelijk. Bij een juiste implementatie aan de front-end kunnen content beheerders geautomatiseerd en handmatig hun website optimaliseren voor de vindbaarheid door hun doelgroep in alle zoekmachines. Veranderingen van de zoekmachines in de wijze van indexering worden op de voet gevolgd en daarop wordt actief ingespeeld door Caret. Hierbij is geen directe actie of tussenkomst van de gebruiker vereist.

Click

'A word is not a crystal, transparent and unchanged; it is the skin of a living thought and may vary greatly in color and content according to the circumstances and time in which it is used.' - Oliver Wendell Holmes, Jr.

Scroll to the top