Mobile - Android

Stap 1 mobile-android stap 1
  • Open "mail"

Stap 2 mobile-android stap 2
  • klik op "Account toevoegen"

Stap 3 mobile-android stap 3
  • Klik op "Overig (POP3 / IMAP)"

Stap 4 mobile-android stap 4
  • Voer uw gegevens in. Bij e-mail dient u uw volledige email adres in te vullen en als wachtwoord gebruikt u het wachtwoord dat u van ons ontvangen heeft.
  • Klik op "volgende"

Stap 5 mobile-android stap 5
  • Gebruik voor inkomende post hostnaam: imap.caret.net en gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord die u van ons ontvangen heeft.
  • Klik op "Volgende"

Stap 6 mobile-android stap 6
  • Gebruik voor uitgaande post hostnaam: smtp.caret.net en gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord die u van ons ontvangen heeft.
  • Klik op "Volgende"