Mobile - iOS iPhone

Stap 1 Image1
  • Open "Instellingen"

Stap 2 Image2
  • Ga naar: "Mail, Contacten, Agenda"

Stap 3 Image3
  • Ga naar: "Voeg account toe..."

Stap 4 Image4
  • Ga naar: "Anders"

Stap 5 Image5
  • Ga naar: "Voeg mailaccount toe"

Stap 6 Image6
  • Voer uw gegevens in. Bij e-mail dient u uw volledige email adres in te vullen en als wachtwoord gebruikt u het wachtwoord dat u van ons ontvangen heeft.

Stap 7 Image7
  • Gebruik voor inkomende post hostnaam: imap.caret.net en gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord die u van ons ontvangen heeft.

Stap 8 Image8
  • Gebruik voor uitgaande post hostnaam: smtp.caret.net en gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord die u van ons ontvangen heeft.

Stap 9 Image9
  • Bij het venster over SSL kies "Nee"

Stap 10 Image10
  • Ga naar: "Volgende" en vervolgens bewaar

Stap 11 Image11
  • Schakel E-mail in en Notities uit en druk op bewaar.

Stap 12 Image12
  • Ga naar: "Uw Beschrijving (of de andere naam die u aan uw account heeft toegekent)"

Stap 13 Image13
  • Ga naar: "Account"

Stap 14 Image14
  • Ga naar: "SMTP"

Stap 15 Image15
  • Ga naar: "smtp.caret.net aan"

Stap 16 Image16
  • Controleer of uw instellingen goed staan. Mocht u nog geen email kunnen verzenden kunt u uitgaande poort 2525 proberen ipv 25. Schakel "Gebruik SSL" uit.

Stap 17 Image14
  • Keer terug naar 'Account' en ga naar: "Geavanceerd"

Stap 18 Image18
  • Schakel "Gebruik SSL" uit.

Stap 19 Image1
  • Ga naar: "home" (de ronde knop op de voorkant van de iphone)
  • Ga vervolgens naar: "Mail"

Stap 20 Image20
  • Ga naar uw gewenste account en klik vervolgens op "Inkomend"

Stap 21 Image21
  • Uw e-mails worden getoond.