Tablets - iOS iPad

Stap 1 iPad stap 1
  • Klik op "Instellingen"

Stap 2 iPad stap 2
  • Klik op "E-mail, contacten, agenda’s"

Stap 3 iPad stap 3
  • Klik op "Voeg account toe..."

Stap 4 iPad stap 4
  • Klik op "Anders"

Stap 5 iPad stap 5
  • Klik op "Voeg mailaccount toe"

Stap 6 iPad stap 6
  • Voer uw gegevens in. Bij e-mail dient u uw volledige email adres in te vullen en als wachtwoord gebruikt u het wachtwoord dat u van ons ontvangen heeft.

Stap 7 iPad stap 7
  • Gebruik voor inkomende post hostnaam: imap.caret.net en gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord die u van ons ontvangen heeft.

Stap 8 iPad stap 8
  • Gebruik voor uitgaande post hostnaam: smtp.caret.net en gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord die u van ons ontvangen heeft.
  • Klik op "Volgende"

Stap 9 iPad stap 9
  • Bij het venster over SSL kies "Nee"

Stap 10 iPad stap 10
  • Ga naar: "Volgende" en vervolgens bewaar

Stap 11 iPad stap 11
  • Schakel E-mail in en Notities uit en druk op bewaar.

Stap 12 iPad stap 12
  • Ga naar: "Uw Beschrijving (of de andere naam die u aan uw account heeft toegekent)"

Stap 13 iPad stap 13
  • Ga naar: "Account"

Stap 14 iPad stap 14
  • Ga naar: "SMTP"

Stap 15 iPad stap 15
  • Ga naar: "smtp.caret.net aan"

Stap 16 iPad stap 16
  • Controleer of uw instellingen goed staan. Mocht u nog geen email kunnen verzenden kunt u uitgaande poort 2525 proberen ipv 25. Schakel "Gebruik SSL" uit.

Stap 17 iPad stap 17
  • Keer terug naar 'Account' en ga naar: "Geavanceerd"
  • Schakel "Gebruik SSL" uit en voeg "INBOX" toe aan "Voorvoegsel IMAP-pad"

Stap 18 iPad stap 18
  • Uw E-mail account is nu toegevoegd aan de iPad.

Stap 19 iPad stap 19
  • Klik op "Mail" op het home scherm
  • Door op "Alle Inkomende" te klikken worden alle berichten van alle ingestelde accounts weergegeven in één overzicht.