Windows - Live mail

Stap 1 Image1
  • Kies voor 'Serverinstellingen voor e-mailaccount handmatig configureren'.
  • Vul bij 'E-mailadres' uw e-mailadres in.
  • Geef uw wachtwoord op bij 'Wachtwoord'
  • 'Wachtwoord onthouden' staat standaard aangevinkt
  • Vul bij 'Schermnaam' uw naam in
  • Klik op 'Volgende'.

Stap 2 Image2
  • Kies bij 'Het servertype voor inkomende e-mail is een' voor IMAP of POP
  • Vul bij 'Inkomende server' in: imap.caret.net (Poort: 143) of indien u heeft gekozen voor POP pop.caret.net (Poort: 110)
  • Vink de optie 'Voor deze server is een beveiligde verbinding (SSL) nodig' uit
  • Bij 'Aanmeldings-ID' moet uw de inlognaam staan die bij het eerder opgegeven e-mailadres hoort
  • Vul bij 'Uitgaande server' in: smtp.caret.net en bij 'Poort' (Poort): 2525
  • Vink de optie 'Voor deze server is een beveiligde verbinding (SSL) nodig' uit
  • De optie 'Voor de uitgaande server is verificatie vereist' moet aanstaan
  • Klik op 'Volgende'

Stap 3 Image3
  • Klik op 'Voltooien' om het e-mailaccount aan te maken