Windows - Thunderbird

Stap 1 Image1
  • Vul bij het veld 'Uw naam' (Your name) uw naam in.
  • Vul bij het veld voor 'E-mailadres' (Email address) uw e-mailadres in.
  • Geef bij 'Wachtwoord' (Password) het wachtwoord op die hoort bij de mailbox waaraan het e-mailadres is gekoppelt.

Stap 2 Image2
  • Kies voor uw voorkeur IMAP of POP.
  • Kies voor "Handmatige config".

Stap 3 Image3
  • Inkomend IMAP: imap.caret.net, poort 143, SSL Geen. Inkomend POP: pop.caret.net, poort 110, SSL Geen.
  • Uitgaand SMTP: smtp.caret.net, poort 2525, SSL Geen.
  • Druk op de knop 'Configuratie hertesten' (Re-test Configuration). Als alle gegevens kloppen kan daarna op de knop 'Klaar' (Account aanmaken of Create Account) geklikt worden.