Windows - Vista mail

Stap 1 Image1
  • Open het programma Windows Mail. Klik in de menubalk op 'Extra' en selecteer 'Accounts'.

Stap 2 Image2
  • Klik in het venster dat nu verschijnt op 'Toevoegen'.

Stap 3 Image3
  • Selecteer 'E-mailaccount' en klik op 'Volgende'

Stap 4 Image4
  • Vul bij 'Weergegeven naam' uw volledige naam in. Dit is de naam die mensen bij 'afzender' te zien krijgen. Klik op 'Volgende'.

Stap 5 Image5
  • Vul uw E-mailadres in en klik op 'Volgende'.

Stap 6 Image6
  • Selecteer bij 'Type server voor inkomende email' 'IMAP' of 'POP'.
  • Vul bij 'Server voor inkomende email' 'imap.caret.net' in of indien uw POP gebruikt pop.caret.net
  • Vul bij 'Server voor uitgaande email' 'smtp.caret.net' in.

Stap 7 Image7
  • Vul bij 'E-mailgebruikersnaam' uw loginnaam van Caret in.
  • Vul bij 'Wachtwoord' het wachtwoord in wat bij deze loginnaam hoort.
  • Vink desgewenst 'Wachtwoord onthouden' aan.
  • Klik op 'Volgende'.

Stap 8 Image8
  • Klik op 'Voltooien'.

Stap 9 Image9
  • Uw mail programma gaat nu de mappen van de server synchroniseren met uw computer.

Stap 10 Image10
  • Ga vervolgens opnieuwe naar uw accountstellingen. Via Extra, Accounts...

Stap 11 Image11
  • Selecteer het account. Klik op 'Eigenschappen' van het account.

Stap 12 Image12
  • Vink onder 'Uitgaande e-Mail (SMTP)' 'Voor deze server is een beveiligde verbinding (SSL) nodig' uit.
  • Vink onder 'Inkomende e-Mail (POP3)' 'Voor deze server is een beveiligde verbinding (SSL) nodig' uit..
  • Verander de poort achter Uitgaande e-Mail (SMTP) naar 2525 (staat normaal op 25).
  • Verander de poort achter Inkomende e-Mail (IMAP of POP3) IMAP 143 en POP 110).
  • Klik op 'OK'
  • Klik in het volgende venster op 'Sluiten'..